IDEJA

Na ideju smo došli planirajući svoju svadbu.

CILJ

Olakšati Vam izbor i pronalazak svadbenih proizvoda i usluga.

POMOĆ

Rado ćemo Vam i lično pomoći u snalaženju na sajtu.

PODRŠKA

Za sva dodatnja pitanja možete nas kontaktirati.

O nama

Organizacija vjenčanja je mukotrpan posao i zahtijeva mnogo uloženog truda i vremena. Kako bismo svim budućim mladencima olakšali organizaciju vjenčanja došli smo na ideju da na jednom mjestu objedinimo sve firme i pojedince koji pružaju usluge organizacije vjenčanja ili u ponudi imaju proizvode vezane za vjenčanje.

Na našoj stranici možete pronaći svadbeni salon, fotografa, dekoracije, muziku… i sve ostalo što Vam je potrebno za Vaše vjenčanje.

Šta nas izdvaja od drugih tematski sličnih sajtova?

Udajemse.com Vam pruža mogućnost pretraživanja oglasa, sortiranja po kategorijama, cijenovnom rangu, utiscima, pregledima i ocjeni. Takođe oglase možete pretraživati po gradovima, udaljenosti od Vaše lokacije, kao i izlistati sve oglase firmi koje su otvorene u momentu pretrage.

Na našem sajtu pored oglasa možete pronaći i Magazin/Blog sekciju u kojoj možete pronaći korisne savjete vezane za razne pojedinosti Vašeg vjenčanja.

Zašto se oglašavati kod nas?

Pružamo Vam mogućnost da dosegnete veliki broj budućih mladenaca koji su u potrazi za uslugama koje pružate. Na sajtu možete u par jednostavnih koraka dodati oglas. Dodavanjem oglasa ostvarujete mogućnost da u bliskoj budućnosti pored dodatog oglasa Vaša djelatnost bude dio naših planova koji će Vam omogućiti da Vašu djelatnost predstavite u najboljem mogućem svjetlu i privučete veliki broj klijenata.

Dodajte Vaš oglas još danas!

Ukoliko imate poteškoća prilikom dodavanja oglasa možete pogledati i video upustvo koje smo Vam pripremili kako bismo Vam olakšali sam postupak dodavanja oglasa. Takođe ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nas kontaktirajte.

Srdačno, Vaš Udajem se Tim.

Poštovanje, na Vašem sajtu sam vidjela mogućnost besplatnog oglašavanja. Hvala Vam što nudite Vašim pratiocima ovakvu priliku. – Jelena

Vaš projekat zaslužuje sve pohvale i zato smo Vas preporučili našim klijentima! – Milena M.