Popust!

Pojedini naši saradnici odobravaju popust samo našim posjetiocima, zato recite da ste ih pronašli na Udajemse.com.

Ko smo?

Mi smo prije svega porodica. Za vjerovatno najvažniji dan vaših života želite oko sebe okupiti članove porodice, kao i najbolje i najvrijednije ljude oko vas. Stoga je bitno da od prvog trena imate osobe od povjerenja koji će vam pomoći da se opustite i zablistate kako i zaslužujete. Naš tim zapravo posmatra sve naše klijente kao porodicu. Zapravo pitajte neke od njih 🙂

Zašto Hardino?

Dugogodišnje iskustvo rada na televiziji i u medijima, školovan kadar sa kreativnim idejama koji u svakom trenu zna šta radi i kako da se ponaša. Možda imate neki od zahtjeva koji je vama baš bitan? Prenesite nam svoje želje i vizije i gledajte kako postaju stvarnost.

Šta plaćam a šta dobijam?

Najčešće pitanje koje je nekima možda i najvažnije. Podijelili smo naše usluge u tri segmenta.

FOTO

Naš tim stoji vam na raspolaganju od početka do kraja, što znači da nećete morati da se brinete da li će neki trenutak ostati nezabilježen. Broj fotografija koje dobijate na digitalnom mediju nije ograničen. Ukoliko se odlučite za izradu nudimo vam dvije vrste albuma visokokvalitetnog printa. Oprema sa kojom radimo je Canon (tijela i objektivi). Naravno, ukoliko imate drugih zahtjeva stojimo vam na raspolaganju.

VIDEO

Kao i kod fotografija, za vas smo tu od početka do kraja. Oprema sa kojom radimo omogućava snimak u FULL HD formatu (također Canon) koji možete gledati na bilo kojem uređaju koji podržava USB. Nakon što snimak prođe proceduru montaže dobijate film vašeg vjenčanja. Pravi pravcati film. Osim toga za naše klijente nudimo poseban spot koji na orginalan način prikazuje najznačajnije momente. Za ostala pitanja i želje naravno stojimo na raspolaganju.

Montaža

Proces u kojem vaš snimak dobija puni smisao obavlja se u Adobe programima uz prikladnu muziku, i visok kvalitet video i audio formata. Trajanje snimka ovisi od vrste događaja, ali mi garantujemo da će najvažniji detalji biti zabilježeni.

Ono najvažnije – FABRIKA EMOCIJA

Zamislite sebe kada gledate fotografije ili snimke iz najranijih dana vašeg života. Trenutke iz škole, djetinjstva, sa bliskim ljudima od kojih ste danas možda razdvojeni. E to je ono glavno. Ona emocija koja vam se u tom trenutku probudi u vama je naša zvijezda vodilja. Upravo zato je bitno da odaberete tim ljudi koji će na najbolji način, kvalitetno, profesionalno i sa ogromnom dozom ljubavi zaključati i zabilježiti tu emociju za vas.

Kontaktirajte nas !

Dodatni detalji

 • Izrada fotografija:Ne ulazi u cijenu
Prikaži sve

  Ocijenite nas i napišite Vaše utiske

  Vaša ocjena za ovaj oglas

  angry
  crying
  sleeping
  smily
  cool
  Potražite

  Preporučeno je da Vaš utisak bude najmanje 140 karaktera dugačak.

  Slažete li se i prihvatate li naše Uslove i Odredbe objavljivanjem ovog oglasa?

  image

  Slažete se da prihvatate naša Pravila i Uslove korištenja prilikom dodavanja ovih informacija.

  imageVaša poruka je uspješno poslata!

  building Vaše ili radite ovdje? Verifikuj sada! Verifikuj sada!
  image