Popust!

Pojedini naši saradnici odobravaju popust samo našim posjetiocima, zato recite da ste ih pronašli na Udajemse.com.

Naše interesovanje za oblikovanje i izradu realnih trodimenzionalnih ukrasnih predmeta se vremenom pretvorilo u posao ispunjavajuci zahteve i potrebe korisnika i realnog tržišta. Naš rad se prvenstveno zasniva na izradi dekorativnih slova i elemenata od stiropora. Koristimo kompjuterski upravljanu masinu (CNC) pomoću koje izrezujemo željeni oblik od stiropora.
Sa nama se mozete dogovoriti sve u vezi izrade Vaseg projekta, takodje trudimo se da izadjemo svima u susret ali to i nije uvek lako, obzirom da je svaki projekat poseban na svoj način i ima specificne zahteve.

3D slova od stiropora učiniće Vaše venčanje zaista posebnim. Mogu biti deo dekoracije mladenačkog stola – ispred mladenačkog stola, na samom stolu, ili iza njega, detalj uz mladenačku tortu, centralni deo kutka za fotografisanje gostiju, mogu “dočekati” zvanice ispred ulaza u salu ili u bašti restorana… Ukoliko planirate da se fotografišete pre venčanja, na drugoj lokaciji, 3D slova od stiropora mogu biti originalan rekvizit za tu priliku.

Koji god izbor da napravite, jedno je sigurno – izgledaće fenomenalno na fotografijama i ostaće kao uspomena na Vaš savršeni dan, koju možete iskoristiti kao dekoraciju u Vašem zajedničkom domu.

Ocijenite nas i napišite Vaše utiske

Vaša ocjena za ovaj oglas

angry
crying
sleeping
smily
cool
Potražite

Preporučeno je da Vaš utisak bude najmanje 140 karaktera dugačak.

Slažete li se i prihvatate li naše Uslove i Odredbe objavljivanjem ovog oglasa?

image

Prikaži sva vremena
  • PonedjeljakOtvoreno 24/0
  • UtorakOtvoreno 24/0
  • SrijedaOtvoreno 24/0
  • ČetvrtakOtvoreno 24/0
  • PetakOtvoreno 24/0
  • SubotaOtvoreno 24/0
  • NedeljaOtvoreno 24/0

Slažete se da prihvatate naša Pravila i Uslove korištenja prilikom dodavanja ovih informacija.

imageVaša poruka je uspješno poslata!

building Vaše ili radite ovdje? Verifikuj sada! Verifikuj sada!
image