Popust!

Pojedini naši saradnici odobravaju popust samo našim posjetiocima, zato recite da ste ih pronašli na Udajemse.com.

Pogledajte Zumbul – Film & Foto Studio Pogledaj video

Zumbul je tim mladih ljudi koji su svoju ljubav, film i fotografiju, posvetili Vama i Vašoj ljubavi. Naš cilj je kreirati digitalne uspomene koje će sačuvati iskrene emocije na Vaše najljepše trenutke u životu, za sve godine koje dolaze.

Svjesni smo koliko je taj dan Vama bitan, i zato zajedno sa vama želimo podijeliti i zabilježiti sve emocije i trenutke. Obećavamo Vam naše vrijeme i kreativnost u stvaranju Vaše jedinstvene priče koja je prvenstveno inspirisana Vama i Vašom ljubavlju.

Dodatni detalji

 • Izrada fotografija:Ulazi u cijenu
Prikaži sve

  1 Utisak za Zumbul – Film & Foto Studio

  kopigedar2

  1 Utisaka

  Profesionalizam, pozitivna energija i beskrajno strpljenje su razlog što sada imamo predivne fotografije svih naših prijatelja i rodbine.

  5.0/ 5

  Kada smo odlučili da se vjenčamo i počeli organizovati proslavu na preporuku prijatelja obratili smo se divnom osoblju Zumbul studija. Pokazalo se to kao pun pogodak. Svojim objektivom su zabilježili sve važne momente na našem vjenčanju i ono nama jako važno, imamo mnoštvo fotografija rodbine i prijatelja u momentima kada nisu ni bili svjesni da ih se slika i sve su savršene. Posebno hvala Emiru, koji je svoju kreativnost i profesionalnost pokazao kroz poseban set fotografija urađenih sa našim psom na Igmanu, tu je trebalo imati posebno strpljenja. Nismo naviknuti na poziranje, u nekim momentima Emir nas je motivisao da idemo dalje, da probamo nešto novo, i mi smo mu vjerovali. To se itekako isplatilo i sada imamo predivne fotografije koje ćemo rado pokazivati svima. Hvala Studiju Zumbul koji je svojim objektivom zabilježio naše trenutke. Profesionalizam, pozitivna energija i beskrajno strpljenje su razlog što sada imamo predivne fotografije svih naših prijatelja i rodbine.

  Kakav je bio ovaj utisak ... ?

  Ocijenite nas i napišite Vaše utiske

  Vaša ocjena za ovaj oglas

  angry
  crying
  sleeping
  smily
  cool
  Potražite

  Preporučeno je da Vaš utisak bude najmanje 140 karaktera dugačak.

  Slažete li se i prihvatate li naše Uslove i Odredbe objavljivanjem ovog oglasa?

  image

  Prikaži sva vremena
  • SubotaOtvoreno 24/0
  • NedeljaOtvoreno 24/0
  • PonedjeljakOtvoreno 24/0
  • UtorakOtvoreno 24/0
  • SrijedaOtvoreno 24/0
  • ČetvrtakOtvoreno 24/0
  • PetakOtvoreno 24/0

  Slažete se da prihvatate naša Pravila i Uslove korištenja prilikom dodavanja ovih informacija.

  imageVaša poruka je uspješno poslata!

  • $$$$
  image