image

AKCIJA - Besplatno oglašavanje u decembru!!!

Generišite više prodaja sa BESPLATNIM oglašavanjem na našem sajtu kako biste postigli maksimalne rezultate. S obzirom da smo novi na tržištu našim klijentima nudimo potpuno BESPLATNU 1 godinu oglašavanja na našem sajtu u toku akcije koja je u toku dok ne prikupimo određen broj oglasa kao i samih posjetilaca sajta. Zato požurite i budite ispred Vaše konkurencije.

Postavite Vaš oglas sada!

Imate dodatnih pitanja? Kontaktirajte nas.

image

Objavite oglas

Najbolji način da počnete sa reklamiranjem Vaše djelatnosti je da objavite oglas kako biste ga u budućnosti mogli unaprijeđivati i reklamirati na sajtu.

image

Promovišite oglas

Promovisanjem oglasa Vaš oglas će se pojavljivati u detaljima drugih oglasa i na još mnogo drugih mijesta na sajtu čime ćete doći do većeg broja kupaca.

image

Zaradite

Gledajte kako Vaša zarada raste jer Vaša djelatnost svakim danom dostiže sve veći broj ciljanih potencijalnih kupaca čiji borj možete pratiti na našem sajtu.

Reklamirajte se na Vaš način

Pružamo Vam sve alate za Vašu reklamnu kampanju koji su Vam potrebni kao i besplatnu podršku.

Maksimizirajte broj pregleda

Više pregleda znači više prodaja. Oglasi mogu biti prikazani na početnoj stranici u samom vrhu, u bočnoj traci detalja oglasa i naravno pretrazi sa znatnim brojem pregleda.

image
image

Ciljano reklamiranje

Prikažite Vaš oglas kupcima koji traže određeni proizvod ili uslugu na specifičnoj lokaiciji.

Npr: Ako Petra traži fotografa u okolini Banja Luke onda će se Vaši oglasi prikazati na vrhu pretrage samo ukoliko Vi nudite fotografske usluge u Banja Luci.

Give Control To Take Control

Now you can give your users access to their own dashboard from front-end to manager their listing and run their ad campaign.

Business Listing Owner

Front-End Dashboard

image

Directory Owner

Back-End Dashboard

image

Dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

John Doe

John Doe, CEO Abc Organisation

Reach customers with confidence.

Dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore

Let's Promote Now

or, Call 1800-ListingPro